PIZZA MARMARIS

PIZZA MARMARIS Pizza Marmaris

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 808 beoordelingen
3 apr 2020 om 23:11 Bezorger was suuuuuper vriendelijk, zeker in deze coronatijden.
2 apr 2020 om 18:54 Het eten was wel lekker maar iets minder dan de vorige keer.. de toijn pizza mocht nog wel wat langer in de oven.
2 apr 2020 om 14:15 Eten was echt lekker, pizza geleverd met zo een zakje pikante olie, wat ik persoonlijk een grote plus vind. Bezorger was ook enorm vriendelijk.
30 mrt 2020 om 12:30 zoals altijd even lekker en warm zeker jullie kapsalon mexicano mijn lievelings gerecht en ook hebben ze gebeld dat er geen scampis waren en om te vragen wat we in de plaats wilden vond ik super tof jullie verdienen echt een pluim
28 mrt 2020 om 7:24 Het eten was heel lekker en de levertijd was ook perfect . Wij bestellen hier meer en nog nooit geen klachten gehad !!!
27 mrt 2020 om 20:19 Beste wat ik de laatste jaren van take away bekomen heb. Lekkere frieten vlees en kip goed gebakken en vooral de groenten apart in een doosje. Met andere woorden perfect.
27 mrt 2020 om 18:57 Top
23 mrt 2020 om 12:32 Super lekkere grote kapsalons, top
22 mrt 2020 om 19:39 Top service! Zeer lekkere kapsalon!
21 mrt 2020 om 7:34 Heerlijk lekker
20 mrt 2020 om 20:26 Lekker ... Merci